opc_loader
  • Nederlands
  • Français


Mededeling omtrent het Coronavirus

Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus moeten wij u mededelen dat wij niet of zeer
beperkt tot uilevering kunnen komen wat bedreft infectiepreventieve producten, waaronder
mondmaskers , handschoenen en handesinfactieproducten.

Infrarood voorhoofd thermometer Landwind

Artikelnr: 785485
  • 1 sec. Snel en eenvoudig lezen: het meten van de voorhoofdtemperatuur met deze thermometer is net zo eenvoudig als het tonen en indrukken van een knop. Het gebruikt infraroodtechnologie en kan meetwaarden in °C en °F weergeven.
  • Zeer nauwkeurige lezingen.Onze voorhoofdthermometer is klinisch getest en heeft zich bewezen als snel en absoluut betrouwbaar apparaat. Het is ideaal voor voorhoofdmetingen en heeft een zeer kleine foutgrens (0,1 °F voor de lichaamsmodus en 1,0 °F voor de objectmodus). Het is werkelijk nauwkeuriger dan conventionele kwikthermometer.
  • Multimode-thermometer . De voorhoofdthermometer is geschikt voor alle leeftijden, volwassenen, zuigelingen en ouderen. Het ondersteunt niet alleen de hoofdfunctie, maar kan ook kamer-/objecttemperatuur meten. °C en °F zijn gemakkelijk omschakelbaar.
  • Praktische koortsalarm- en geheugenfuncties . Je kunt tot 20 temperatuurmeetwaarden opslaan en op elk moment ophalen. Er klinkt een continue pieptoon die aangeeft op koorts, wanneer de meting 37,5 °C of 99,5 °C overschrijdt. Heeft ook een automatische uitschakelfunctie om energie te besparen.
  • 2020 bijgewerkte versie . Deze thermometer beschikt over de nieuwste geïntegreerde smartchip, die de uitstekende prestaties van de thermometer garandeert. Geavanceerde sensortechnologie levert betrouwbare resultaten en ultieme veiligheid voor de gebruiker. 

85,85
(Prijs excl. btw)
Laatst bekeken items