opc_loader

Nuxe koffer Reve de the

Artikelnr: 4521720

Geniet van een sensueel, tijdloos moment dankzij de lichaamsverzorgingsproducten in de Rêve de Thé geschenkset, voor een 100% feel-good moment.

Inbegrepen in de set zijn:

  • NUXE Body Rêve de Thé Vitalising Fragrance Spray 30 ml: een frisse geur met sprankelende topnoten van rabarber en verse kruiden en een hartnoot van groene thee.
  • NUXE Body Rêve de Thé Invigorating Shower Gel 100 ml: dromerige harmonie van een zachte plantaardige wasbasis, een extract van groene thee die de huid verzacht en een verkwikkend, verfrissend parfum met toetsen van rabarber, verse kruiden en groene thee.
  • NUXE Body Rêve de Thé Invigorating Granita Scrub 150 ml: Granita scrub met een intens frisse textuur, een cocktail van groene thee-extracten die de huid verzachten, exfoliërende bamboekorrels en een verkwikkend, fris parfum met toetsen van rabarber, verse kruiden en groene thee.

Toepassing: Breng uw universele anti-ageing serum 's morgens en/of 's avonds vóór uw dagelijkse huidverzorgingsroutine aan op de gereinigde huid: Neem een half pipet van het serum en breng het aan op uw gezicht, hals en décolleté. Daarna kunt u uw dag- of nachtcrème aanbrengen.

36,28
(Prijs excl. btw)