opc_loader

TePe Interdentale blauw 0,60 mm 10x6 st

Artikelnr: 13564010
Extra zachte interdentale ragers van TePe, gemaakt om tussen de tanden en kiezen te reinigen waar een tandenborstel niet bij komt. Reinig eenmaal per dag tussen de tanden om de tanden en het tandvlees gezond te houden. Een rager kan gebruikt worden voor het reinigen tussen de tanden, implantaten, kronen en bruggen. TePe Interdentale Rager Extra Soft® Gemengd is verkrijgbaar met zes kleur gecodeerde maten voor smalle en brede openingen - ISO-maten 1-5. De extra zachte interdentale ragers zijn ontwikkeld in samenwerking met tandheelkundige experts om de hoogste kwaliteit in elk detail te garanderen. Dagelijks gebruik helpt tot 40% meer tandplak te verwijderen dan met tandenpoetsen alleen. Effectieve tandplakverwijdering voorkomt tandvleesontsteking, gaatjes en een slechte adem. Door fossiele grondstoffen te vervangen door oliën op plantaardige basis in een massabalanssysteem, hebben we de CO₂-voetafdruk van deze interdentale ragers met ongeveer 80% verminderd. Zonder in te leveren op productkwaliteit, efficiëntie of ontwerp. De meest effectieve manier om tussen de tanden te reinigen. Extra zachte filamenten voor een milde, veilige reiniging. Voor patiënten met gevoelige tanden en/of tandvlees, of voor iedereen die de voorkeur geeft aan een zachtere borstel. Het gebruiksvriendelijke handvat biedt een stabiele grip die reiniging met gecontroleerde bewegingen mogelijk maakt. Gemaakt van plantaardige materialen.
30,85
(Prijs excl. btw)

TePe´s originele interdentale ragers zijn verkrijgbaar in negen verschillende maten om in zowel nauwe als grotere interdentale ruimten te passen. De draad van deze roze rager is 0,4 mm en de borsteldiameter is 1,9mm. De roze rager is maat 0 en is dan ook de fijnste maat van het merk TePe.

Kenmerken

  • Negen met kleur gecodeerde maten
  • Plastic gecoate metaaldraad
  • Gebruiksvriendelijk en ergonomisch handvat
  • Catalogus

De interdentale ragers zijn ontwikkeld in samenspraak met Zweedse deskundigen op het gebied van mondverzorging. De borstelharen zijn van de beste kwaliteit. Alle maten zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad.