opc_loader

Nuxe Iconic koffer met parfum Prodigieuse 50ml

Artikelnr: 4356002
41,31
Prijs incl. btw: 49,99

1.Prodigieux® le parfum 50ml: 

Verstuif Prodigieux® le parfum op enkele centimeters van uw huid.

2.Huile Prodigieuse® 30ml, Huile Prodigieuse® Florale 10ml: 

Gebruik het hele jaar door, in de winter en de zomer, op het gezicht, het lichaam en het haar.

  • Gebruik de crème alleen voor het gezicht of meng enkele druppels in de palm van uw hand met uw NUXE-crème. Strijk het vanuit het midden uit naar de contouren van het gezicht.
  • Op het lichaam aanbrengen met ronddraaiende bewegingen (buste, benen, enz.), met nadruk op de droogste zones en/of zones die gevoelig zijn voor striae.
  • Op het haar, aanbrengen op de lengten en punten zo vaak als nodig. Voor een intens verzorgend effect brengt u het een- of tweemaal per week als masker op het hele haar aan en laat u het 10 minuten zitten voordat u het met shampoo wast.

3.Huile Prodigieuse® Or 10ml: 

Gebruik Huile Prodigieuse® Or het hele jaar door, in de winter en de zomer, op het gezicht, het lichaam en het haar.

  • Op het gezicht wordt het product met een plat penseel of met de vingertoppen aangebracht, waarbij de nadruk wordt gelegd op de lichtste punten van het gezicht: jukbeen, neusrug, voorhoofd boven de wenkbrauwen. Je kunt ook enkele druppels Huile Prodigieuse® Gold mengen met je NUXE-crème of -foundation in de palm van je hand vóór je het aanbrengt, voor een subtiel glanseffect*.
  • Verstuif Huile Prodigieuse® Gold op het lichaam en warm het op in de palm van uw handen. Selecteer de te markeren gebieden en strijk ze glad.
  • Breng op de lengten en punten van het haar een paar vleugjes Huile Prodigieuse® Gold aan om het haar een paar gouden highlights te geven.