opc_loader

Nuxe Iconic Set van 3 mini olie (3x10ml)

Artikelnr: 4521688
8,26
Prijs incl. btw: 9,99

Nuxe Iconic huile Prodigieuse set (3x 10ml)

Ontdek de collectie Huile Prodigieuse®, de mythische verzorging met 100% plantaardige oliën die gelaat, lichaam en haar voedt en laat stralen, in de Set Huile Prodigieuse


- Huile Prodigieuse® 10 ml
- Huile Prodigieuse® Florale10 ml
- Huile Prodigieuse® Or 10 ml

 

Het perfecte Secret Santa cadeau!

Huidverzorging samengesteld en geproduceerd in Frankrijk.
Geschenkset gemaakt in Frankrijk, 100% karton en 0% plastic en recycleerbaar.


Verrassend kerstcadeau 


Huile Prodigieuse 10 ml

Huile Prodigieuse Florale 10 ml: gebruik het hele jaar door – zomer én winter – op gelaat, lichaam en haar. 

Gebruik direct op het gelaat of vermeng een paar druppels in uw handpalm met uw NUXE-crème. 
Strijk uit van het midden naar de randen van het gelaat toe. 
Breng op het lichaam aan in rondgaande bewegingen (bovenlijf, benen ...), met extra aandacht voor de droogste zones en/of striemen. / - Gebruik zo vaak als nodig op de lengtes en puntjes van het haar. Gebruik voor een intensieve verzorging 1 tot 2 keer per week als masker op het hele haar. Laat 10 minuten inwerken en was het haar zoals gebruikelijk. 

Huile Prodigieuse® Or 10 ml

gebruik Huile Prodigieuse® Or het hele jaar door – zomer én winter – op gelaat, lichaam en haar. / - Breng op het gelaat aan in kleine toefjes op een plat borsteltje of de vingertoppen, met extra aandacht voor de delen van het gelaat die het licht vangen: de jukbeenderen, de neusrug en het voorhoofd boven de wenkbrauwen. / - Verstuif Huile Prodigieuse® Or op het lichaam en verwarm in uw handpalm. Kies de zones die u wilt accentueren en masseer met gladstrijkende bewegingen. / - Strijk op het haar wat Huile Prodigieuse® Or op de lengtes en puntjes om ze een gouden schittering te geven.


Samenstelling

Huile Prodigieuse® 10 ml

Met 7 kostbare, 100% plantaardige oliën: Tsubaki-olie, Arganolie, Macadamiaolie, Bernagieolie, Cameliaolie, Hazelnootolie en zoete Amandelolie. Sensueel parfum met toetsen van Oranjebloesem, Magnolia en Vanille. 

Huile Prodigieuse® Florale 10 ml

Met 7 kostbare 100% plantaardige oliën. Een vrolijk bloemenparfum met toetsen van Pompelmoes en een bloemenhart van Magnolia en Muskus.

Huile Prodigieuse® Or 10 ml
Met 7 kostbare 100% plantaardige oliën. 
Met goudkleurige parelmoerdeeltjes voor een stralend effect. Sensueel parfum met toetsen van Oranjebloesem, Magnolia en Vanille.