opc_loader
  • Nederlands
  • Français

Aniosgel 85 NPC pomp (500ml)

Artikelnr: 223001

Hydroalcoholische oplossing voor het ontsmetten van de handen. Thixotrope hydroalcoholische oplossing voor de hygiënische en chirurgische handontsmetting d.m.v. frictie. 

Hygiënische handontsmetting: na het verwijderen van de handschoenen. Bij de aanvang of na het beëindigen van de diensturen. Na de ADL- en hotel activiteiten. Voor en na de verzorging en contact met de intacte huid. Na elk contact met een patiënt die in septische isolatie verzorgd wordt. Voor de uitvoering van een invasieve handeling (perifere katheter, blaassonde en andere gelijkaardige hulpmiddelen). Na contact met een geïnfecteerde patiënt en/of zijn omgeving.Tussen twee patiënten, na elke mogelijke besmettelijke handeling. Vóór elk contact met een patiënt in protectieve isolatie. Vóór de uitvoering van een lumbale punctie, ascitespunctie , gewrichtspunctie of andere gelijkaardige handelingen. Vóór manipulatie van intravasculaire hulpmiddelen, pleuradrains, implanteerbare medische hulpmiddelen en andere gelijkaardige producten. Bij opeenvolgende, besmettelijke handelingen bij dezelfde patiënt.

Eigenschappen: Ethylalcohol tegen 755 ml/l, vlampunt van het product: +/- 23°C, densiteit bij + 20°C: 0,862, pH zuiver product: mini 4,7 - maxi 5,8, viscositeit bij +20°C: van 1200 tot 2500 mPa/s, studie m.b.t. biocontaminatie via de lucht lucht is beschikbaar op aanvraag. 

Niet spoelen, niet drogen. Giet de nodige hoeveelheid. Hygiënische handontsmetting: voldoende hoeveelheid om de handen gedurende 30 seconden vochtig te houden. Chirurgische handontsmetting: voldoende hoeveelheid om de handen gedurende 2x45 seconden vochtog te houden. 

Samenstelling: ethanol (+/- 755 ml/l - nr CAS 64-17-5) in aanwezigheid van thixotrope, hydraterende en verzachtende bestanddelen en water. Zonder parfum en zonder kleurstof.

Voorzorgsmaatregelen: Gevaarlijk - volg de gebruiksaanwijzingen (opgesteld volgens de geldende Europese regelgeving inzake de classificatie en de etikettering van chemische producten). Gebruik biociden voorzichtig. Lees voor elk gebruik het etiket en de informatie met betrekking tot het product. Bewaren tussen +5°C en +25°C. Biociden bedoeld voor menselijke hygiëne (groep 1 - TP1). Voorbehouden voor professioneel gebruik.

Waarschuwing:
Gebruik biociden veilig. “Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie”

7,36
(Prijs excl. btw)