opc_loader

Medizay nitrile medische onderzoekshandschoenen 100 stuks blauw

Artikelnr: 793699S
  • Gecertificeerde uitmuntendheid: Bij Medizay geven we prioriteit aan uw veiligheid. Onze Blauwe Nitril Handschoenen zijn streng getest en gecertificeerd om aan de industrienormen te voldoen of deze te overtreffen, inclusief FDA-, CE- en ISO-certificeringen. U kunt erop vertrouwen dat onze handschoenen met de hoogste kwaliteit en zorg worden vervaardigd.
  • Superieur nitrilmateriaal: Onze handschoenen zijn gemaakt van eersteklas nitrilmateriaal en zijn latexvrij, waardoor ze een ideale keuze zijn voor mensen met latexallergieën. De nitrilconstructie biedt een uitzonderlijke perforatieweerstand en zorgt voor een betrouwbare barrière tegen verontreinigingen.
  • Comfort en pasvorm: Medizay Blue Nitrile handschoenen zijn ontworpen voor comfort bij langdurig gebruik. De handschoenen hebben een nauwsluitende maar flexibele pasvorm die uitstekende beweeglijkheid biedt, waardoor uw handen minder snel vermoeid raken en u delicate procedures met precisie kunt uitvoeren.
  • Getextureerde vingertoppen: De gestructureerde vingertoppen bieden een stevige grip, zelfs in natte of gladde omstandigheden. Deze eigenschap is van onschatbare waarde in medische en tandheelkundige omgevingen, waar een stevige greep op instrumenten van cruciaal belang is.
  • Veelzijdigheid: Onze handschoenen zijn geschikt voor een breed scala aan medische en tandheelkundige toepassingen, waaronder onderzoek, chirurgie en laboratoriumwerk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor elke hand.
  • Verbeterde veiligheid: De opvallende blauwe kleur voegt niet alleen een vleugje professionaliteit toe, maar helpt ook bij een snelle visuele identificatie. U kunt eventuele perforaties of scheuren gemakkelijk herkennen, waardoor uw veiligheid en die van uw patiënten gegarandeerd is.

Verbeter uw infectiebeheersingsmaatregelen met Medizay Blauwe Nitril Handschoenen. Sluit u aan bij de talloze professionals in de gezondheidszorg die op ons merk vertrouwen voor hun veiligheid en bescherming. Ervaar vandaag nog het Medizay-verschil.

5,90
Prijs incl. btw: 7,14

Maat

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: