opc_loader
Met de kortingscode J10 geniet je van 10% korting op bellenblazers, beroepskledij en veel andere producten. Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang steeds de promoties. De code is geldig tot 31 juli.

Unigloves nitrile handschoenen FANCY ROSE 100 stuks

Artikelnr: 21147501

Fancy is niet alleen een uitdrukking voor iets ongewoons, maar ook voor onze FANCY handschoen. Deze opvallende wegwerphandschoen baart opzien in de medische sector, gastronomie, het lifestyle-segment. Het glanzende uiterlijk zal een highlight voor uw handen zijn. Natuurlijk voldoet de handschoen aan de PBM-verordening (EU) 2016/425 en de Europese normen EN 374, EN 420 en EN 455. De geruwde vingertoppen zorgen voor optimale grip tijdens het gebruik en ambidexter gebruik wordt gegeven door de universele pasvorm. Het waterdichte materiaal beschermt niet alleen tegen vocht, maar ook tegen virussen, schimmels en bacteriën. Bovendien is de FANCY handschoen geschikt voor gebruik met voedsel.


De Fancy-serie is verkrijgbaar in goud "FANCY GOLD", zilver "FANCY SILVER", in de maten XS tot XL, paars "FANCY VIOLET" en roze "FANCY ROSE" in de maten XS tot L.

8,95
Prijs incl. btw: 10,83

Maat

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: