opc_loader

Wij borduren uw logo ter plaatse.

Artikelnr: Bord001

Medident biedt een innovatieve, probleemloze borduurservice. Met onze professionele borduurmachine en de nieuwste software kunnen wij met gemak kleine oplagen verzorgen. Wij borduren uw logo of ontwerp ter plaatse op bedrijfskleding, zodat het er professioneel uitziet en opvalt. Ons unieke digitaliseringsproces zorgt ervoor dat uw logo precies zo wordt weergegeven als u het voor ogen had. We zorgen er ook voor dat we hoogwaardige materialen gebruiken voor ons borduurwerk om maximale duurzaamheid te garanderen. Wat uw wensen voor bedrijfskleding ook zijn, Medident is de perfecte keuze voor borduurdiensten.

Eénmalige kost voor digitalisering logo tussen €20-€30 (naargelang de grootte, aantal kleuren en moeilijkheidsgraad). De digitalisering omvat het software bestand, een productfiche met de juiste kleurnummers en een mock-up van de borduring. Het digitale bestand blijft in onze archieven.

Borduurkost per item €7-€19 (naargelang grootte, aantallen en moeilijkheidsgraad) Een eenvoudig logo is uiteraard goedkoper dan een complex kunstwerk.

Mail naar info@medident.be voor meer info.

0,00
Prijs incl. btw: 0,00