opc_loader
  • Nederlands
  • Français

Trihawk Talon hardmetaal boren surgical FG - 012 10 stuks

Artikelnr: TR51310110

De Tri Hawk Surgical Talon 12 is ideaal voor gebruik op chirurgisch gebied. Dankzij de speciale slijping snijdt hij zowel horizontaal als verticaal. Het heeft uitzonderlijke snijprestaties en werkt stil en nauwkeurig door titanium, legeringen en alle metalen. Zijn lange, stabiele schacht maakt hem perfect voor het verwijderen van implantaten.

Door het eenmalig gebruik is de optimale scherpte altijd beschikbaar, waardoor de behandeling snel, veilig en efficiënt kan worden afgerond.

Elke Surgical Talon 12 bereikt u individueel verpakt in een rol van 100 stuks en biedt dus het hoogste niveau van hygiëne en veiligheid. Door zijn gunstige eenheidsprijs ten opzichte van conventionele meervoudige boren is de Surgical Talon 12 zeer economisch. Bespaar uw praktijkteam tijdrovende desinfectie en documentatie om perfect te voldoen aan alle hygiënevoorschriften en investeer hier in veiligheid en hygiëne die zichtbaar is voor de patiënt.

Materiaal: Zuiver hardmetaal (koolstofstaal) Allergievoorkomend, omdat er geen chroom- of nikkellegeringen zijn toegevoegd.

Diameter van de kop: 1,2 mm

Lengte van de kop: 4,2 mm

Schachtlengte: 25,0 mm

Om ervoor te zorgen dat de Talon-boor ideaal snijdt met een goede grip, schoon en zonder moeite, moet de boorkop onder een hoek worden ingesteld. Door de hyperbolische slijping en de speciale vorm van de boorkop is er anders geen maximaal contact en kunnen de optimale snijprestaties niet worden bereikt.

41,90
(Prijs excl. btw)

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: