opc_loader
Met de kortingscode J10 geniet je van 10% korting op bellenblazers, beroepskledij en veel andere producten. Schrijf in op onze nieuwsbrief en ontvang steeds de promoties. De code is geldig tot 31 juli.

Cif Pro Formula schuurmiddel 1 x 0.75L

Artikelnr: 101104132

Dit is de PRO FORMULA, speciaal ontwikkeld voor professionals. Deze zijn sterker en goedkoper in gebruik dan de afgelengde producten die u als consument in het warenhuis koopt.

Schuurmiddel dat oppervlakken diep en grondig reinigt en een merkschoon, glanzend oppervlak nalaat. Verwijdert zelfs het meest hardnekkige vuil.

Een multifunctionele crème met microdeeltjes voor gebruik in de badkamer en keuken. Levert prachtige resultaten bij het aanpakken van aangebrand voedsel, hardnekkig vet, zeepaanslag en watervlekken. Ideaal voor keramiek, email, kunststof, roestvrij staal en vitrokeramiek.

  • Veelzijdige crèmereiniger
  • Hard voor vlekken, aangebrand voedsel en hard vet
  • Zacht voor oppervlakken
  • Verwijdert effectief hardnekkig vuil en vlekken
  • Zorgt speciaal voor moderne oppervlakken
  • Ideaal voor keramiek, email, kunststof, roestvrij staal en vitrokeramiek


Breng Cif Cream rechtstreeks op de oppervlakken of op een doek aan. Veeg het oppervlak schoon en spoel daarna grondig af met schoon, vers water. Voor delicate oppervlakken en materialen, elk nieuw/ongebruikelijk type gebruik, geverfde oppervlakken en aluminium, test Cif Professional Cream eerst op een onopvallend oppervlak, spoel onmiddellijk na gebruik en vermijd hard wrijven. Niet gebruiken op linoleum, leer of textiel, en vermijd langdurig contact op geverfd hout en aluminium. Geschikt voor vitrokeramiek (laat de plaat afkoelen voordat u deze grondig reinigt).

3,39
Prijs incl. btw: 4,10

Aanbevolen artikelen: