opc_loader

Nuxe Reve de the koffer Body spray 30ml

Artikelnr: 4521720

Geniet van een sensueel, tijdloos moment dankzij de lichaamsverzorgingsproducten in de Rêve de Thé geschenkset, voor een 100% feel-good moment

Inbegrepen in de set zijn:

NUXE Body Rêve de Thé Vitalising Fragrance Spray 30 ml: een frisse geur met sprankelende topnoten van rabarber en verse kruiden en een hartnoot van groene thee.

NUXE Body Rêve de Thé Invigorating Shower Gel 100 ml: dromerige harmonie van een zachte plantaardige wasbasis, een extract van groene thee die de huid verzacht en een verkwikkend, verfrissend parfum met toetsen van rabarber, verse kruiden en groene thee.

NUXE Body Rêve de Thé Invigorating Granita Scrub 150 ml: Granita scrub met een intens frisse textuur, een cocktail van groene thee-extracten die de huid verzachten, exfoliërende bamboekorrels en een verkwikkend, fris parfum met toetsen van rabarber, verse kruiden en groene thee.

Toepassing: Breng uw universele anti-ageing serum 's morgens en/of 's avonds vóór uw dagelijkse huidverzorgingsroutine aan op de gereinigde huid: Neem een half pipet van het serum en breng het aan op uw gezicht, hals en décolleté. Daarna kunt u uw dag- of nachtcrème aanbrengen.

36,28
(Prijs excl. btw)