opc_loader

TePe® Special Care™ tandenborstel - rood 1x1 st

Artikelnr: 452150

Speciale Tandenborstels

TePe Special Care is een ultrazachte tandenborstel die wordt aanbevolen voor patiënten na een kaakoperatie en voor patiënten met pijnlijke of gevoelige weefsels.

1,85
Prijs incl. btw: 2,24

TePe Special Care is een tandenborstel met 12.000 ultrazachte filamenten. Deze tandenborstel wordt aanbevolen voor het poetsen na kaakchirurgie en voor patiënten met pijnlijk of zeer kwetsbaar mondweefsel, zeer gevoelige worteloppervlakken, extreem droge mond en na radiotherapie. Extra toepassingsgebieden kunnen optreden op aanbeveling van een tandarts. Overleg met uw tandarts over het gebruik van TePe Special Care. De nek kan in heet water worden gekanteld voor een betere toegang. Door fossiele grondstoffen te vervangen door plantaardige materialen in een massabalanssysteem, hebben we de ecologische voetafdruk van de special care met ongeveer 80% verminderd - zonder afbreuk te doen aan productkwaliteit, efficiëntie of ontwerp.

  • 12.000 ultrazachte filamenten voor delicate reiniging.

  • Eerste borstelfase na kaakchirurgie.

  • Voor patiënten met extreem pijnlijke en gevoelige weefsels als gevolg van een trauma, radiotherapiebehandeling of na een kaakchirurgie. *

  • Nek kan worden gehoekt voor gemakkelijker bereik.